JOBBANSÖKAN

Nedan finner du aktuella jobb hos oss. Finns inga aktuella tjänster tar vi mer än gärna emot spontanansökningar då vi i takt med att företaget växer och är på ständig jakt efter nya duktiga medarbetare. Kanske är du just den vi söker?

Vi erbjuder dig!

Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!
Arbeta på Ordermottagningen

Har du ett sinne för ordning och reda?

Då kan du vara den vi söker. Vi behöver förstärka vår administration på ordermottagningen.

Din arbetsplats är på vårt huvudkontor, beläget i Kungens Kurva. I rollen som ordermottagare är det din uppgift att ta emot nya kundorder, hantera kunduppdrag, planera in kundarbeten och planera in resurser. Då vi är ett litet gäng på kontoret kan vi även ibland behöva stöttning med andra uppgifter av dig.

Vi har kollektivavtal.

Du behärskar svenska i tal och skrift, har god datavana, erfarenhet från administrativt arbete på kontor samt har B-körkort. Har du erfarenhet från vår bransch är det särskilt meriterande. Du är välkommen med en ansökan till jobbansokan@drott24.se.

Skriv ett personligt brev, bifoga ditt CV, bild samt dina löneanspråk.

Har du några frågor om tjänsten kan du kontakta Sofia Busakova via e-post sofia@drott24.se.

Arbeta som säljare

Har du ett sinne för ordning och reda? Då kan du vara den vi söker.

Vi behöver förstärka vår personalstyrka på ordermottagningen. Din arbetsplats är på vårt huvudkontor, beläget i Kungens Kurva. I rollen som ordermottagare är det din uppgift att ta emot nya kundorder, hantera kunduppdrag, planera in kundarbeten och planera in resurser. Då vi är ett litet gäng på kontoret kan vi även ibland behöva stöttning med andra uppgifter av dig.

Vi har kollektivavtal.

Du behärskar svenska i tal och skrift, har god datavana, erfarenhet från administrativt arbete på kontor samt har B-körkort. Har du erfarenhet från vår bransch är det särskilt meriterande.

Du är välkommen med en ansökan till jobbansokan@drott24.se. Skriv ett personligt brev, bifoga ditt CV samt dina löneanspråk.

Har du några frågor om tjänsten kan du kontakta Sami Saidzei via e-post sami@drott24.se.

Arbeta som städare & städledare

DROTT24 söker nu kollegor inom Hemstädning i STOCKHOLM! Vi har lediga positioner i HELA STOCKOLM. Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service och kvalité!

Hemstädning i världsklass i privata hem. Som Städare på DROTT24 har du en viktig roll – att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, moppa, stryka och tvätta kläder i våra kunders privata hem. Du arbetar självständigt och har dina egna kunder. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider måndag- fredag mellan kl 8-17. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via DROTT24 mobilapp. På DROTT24 är våra värdeord Kunnig, Engagemang, Nytänkande och Stort Hjärta. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet – för dig som anställd och för våra kunder. På DROTT är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som:
 • Gillar att jobba självständigt med Städning i privata hem
 • Har körkort B (egen bil meriterande)
 • Drivs av kvalitet och nöjda kunder
 • Är engagerad och vill utvecklas inom hemstädning
 • Är noggrann och punktlig
 • Har en positiv attityd
 • Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska
Vi erbjuder dig:
 • En tillsvidareanställning på deltid eller heltid
 • Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
 • Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
 • Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
 • Härliga kollegor från hela världen!

Boka hemstädning i 2 månader för 139 kr/ h. Fyll i dina kontaktuppgifter.

Priset gäller de första två månaderna och efter RUT-avdrag. Gäller boende i Stockholm & Västerås. *Ordinarie timpris 200 kr/timme efter RUT-avdrag.